Lau-out en vormgeven van boeken en tijdschriften


sinds 20-9-2019 19:08:17

  • Grote foto lau out en vormgeven van boeken en tijdschriften diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
  • Grote foto lau out en vormgeven van boeken en tijdschriften diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
Grote foto lau out en vormgeven van boeken en tijdschriften diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers Grote foto lau out en vormgeven van boeken en tijdschriften diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
prijs: 
Op aanvraag
Locatie : Wetteren  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

Het opmaken van het binnenwerk van een boek en tijdschrift vergt een nauwkeurige en creatieve aanpak. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen beeld, typografie en de opmaak zelf. Deze elementen moeten elkaar aanvullen zodat het geheel één samenhangend verhaal vertegenwoordigt.
Bij de opmaak van boeken en tijdschriften werken wij met Adobe Indesign. Alle aangeleverde teksten en beelden worden optimaal gebruikt in de volledige lay-out. We houden rekening met een logische structuur, de leesbaarheid en de keuze van het gekozen lettertype zodat de boodschap op een snelle, heldere en duidelijke manier te lezen is.
Eén van de belangrijkste elementen is het omslagontwerp. De omslag moet in één oogopslag vertellen waarover het boek of het tijdschrift gaat zonder de essentie van je doelgroep uit het oog te verliezen. Het is van essentieel belang dat de cover aansluit bij de inhoud en de boodschap die je wilt overbrengen. Je lezers moeten zich kunnen identificeren met de cover en het binnenwerk.
Als grafisch ontwerpbureau is Studio Alterego gespecialiseerd in de opmaak van boeken en tijdschriften. Wij verzorgen de volledige lay-out, het omslagontwerp en zorgen ervoor dat het geheel volledig aansluit bij het doelpubliek en wat jij als auteur kenbaar wilt maken.

Kenmerken: Aangeboden in Wetteren


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23145820 Meld aan Aanbod