Ontspanningsmassage


  • Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
  • Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
  • Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons Grote foto ontspanningsmassage diensten en vakmensen masseurs en massagesalons
€ 30
Locatie Tienen  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Moe, gespannen of gewoon graag even ontsnappen uit het hectische leven van alledag en heerlijk ontspannen?

Bij Siyanda vindt u ontspannende lichaamsmassages die met behulp van neutrale amandelolie en klassieke Zweedse massage-technieken stresspunten op het lichaam aanpakken en zo op een zachte, attentvolle manier zowel lichaam als geest tot rust brengen. De focus ligt voornamelijk op schouders, nek, rug en benen, omdat hier de meeste spanning wordt opgeslagen. Indien gewenst kunnen ook armen, voeten en/of buik aan bod komen.

U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer waar u zalig kunt ontspannen op een uiterst comfortabele, warme tafel in een verwarmde kamer.

UITGANGSPUNTEN?

• U! U staat centraal, want het is de bedoeling dat ú optimaal kunt ontspannen. Daartoe worden de massages zo flexibel mogelijk gemaakt. Ligt u niet (meer) goed en wenst u anders (bv. liever even op de zij) te liggen? Geen probleem, we passen het aan naar uw behoefte. Ook kunt u te allen tijde aangeven of u liever een zachtere, matige of stevigere druk wilt.

• Tijd. Om te kunnen onthaasten is het belangrijk ruim de tijd te nemen. Die krijgt u hier! Zowel voor als na de massage heeft u rustig de tijd om te douchen. Douchegel, handdoek, washandje, badjas en badslippers zijn aanwezig en zullen voor u klaar liggen.

WAT NIET?

• Bij Siyanda worden ABSOLUUT GEEN erotische of sensuele massages gegeven. Gelieve hier ook niet naar te vragen. Een oneerbaar voorstel staat gelijk aan het onmiddellijk beëindigen van de massage (of indien via gsm/mail verstuurd, hoeft u geen reactie te verwachten). Gelieve dit te respecteren.

• De massages zijn niet medisch van aard. Gelieve voor een gerichte behandeling uw huisarts te vragen om een doorverwijzing naar een specialist.

TARIEVEN

30 minuten = 30€
60 minuten = 55€
90 minuten = 80€
120 minuten = 105€
Geen Bancontact/Mister Cash - betaling gebeurt ter plaatse

Verjaardagsvoordeel!
Bent u jarig? Proficiat! U ontvangt 50% korting op een massage die u 3 dagen voor, op of 3 dagen na uw verjaardag reserveert!

Spaarkaartjes
Na 10 x 30 minuten ontvangt u 10% korting.
Na 20 x 30 minuten ontvangt u 20% korting.

CONTACT

Met uitzondering van zaterdag bent u een ganse week (zondag incluis) welkom van 9u t.e.m. 21u
Gelieve tijdig te reserveren. Dat kan:
- telefonisch: 0499 82 56 42 (Hou er rekening mee dat ik niet altijd mijn telefoon kan beantwoorden. Laat in dat geval uw naam en telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.)
- per mail: massagesiyanda@outlook.com
Kenmerken: Aangeboden in Tienen


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17994508

Meer Masseurs en Massagesalons

Meer Masseurs en Massagesalons aangeboden in deze subrubriek.