Spirituele vormgeving en ontwerpen


  • Grote foto spirituele vormgeving en ontwerpen diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
  • Grote foto spirituele vormgeving en ontwerpen diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
Grote foto spirituele vormgeving en ontwerpen diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers Grote foto spirituele vormgeving en ontwerpen diensten en vakmensen drukwerk en grafisch ontwerpers
Op aanvraag
Locatie Wetteren  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

Op spirituele evenementen is het belangrijk dat je 'eruit' springt. Je moet de bezoeker omverblazen en dat kan alleen met een sterke visibiliteit. Een rollup banner zegt namelijk veel over wie je bent, dit is het eerste wat mensen van je te zien krijgen als ze een spirituele beurs binnenwandelen. Welke boodschap wil je duidelijk maken en welke kleuren gebruik je om de aandacht te trekken.

Studio Alterego is je sparringpartner bij het ontwerpen van spirituele eye‑catchers die correspondeert met je doelgroep.

Wij zijn een rots in de branding in de spirituele grafische vormgeving. Wij ontwerpen diverse beursmaterialen zoals: rollup‑banners, infodisplays, posters, affiches, visitekaartjes, brochures, folders, beurswanden, tarotkaarten, orakelkaarten en meer.

Indien gewenst werken wij concepten en projecten op maat uit die volledig aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen.

Als ervaringsdeskundige in de spirituele wereld kan je rekenen op een vlotte en correcte samenwerking. We begeleiden en ondersteunen jou van concept tot aanlevering van het ontwerp.
Kenmerken: Aangeboden in WetterenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23145821

Meer Drukwerk en Grafisch ontwerpers

Meer Drukwerk en Grafisch ontwerpers aangeboden in deze subrubriek.