Bijles Frans (Bree, Bocholt, Kinrooi, Oudsbergen)


sinds 18-10-2016 10:06:31

Grote foto bijles frans bree bocholt kinrooi oudsbergen diensten en vakmensen cursussen en workshops
prijs: € 20
Locatie : Bree  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Bonjour
WIE
Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 35 jaar en geef les aan leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs.
ERVARING
Ik geef al een aantal jaren bijles Frans (ook aan leerlingen met leerstoornissen)aan leerlingen van zowel het lager, middelbaar als het hoger onderwijs. Ik heb ook al meerdere leerlingen begeleid in het voorbereiden van het examen voor de middenjury (zowel ASO, TSO als BSO)
WERKING
Ik probeer de leerstof op een gestructureerde manier uit te leggen en de leerlingen te begeleiden in hoe ze het vak Frans het best leren. Mijn ervaring heeft me immers geleerd dat problemen met Frans vaak gepaard gaan met een foutieve studiemethode. Ook stel ik samen met de leerling een haalbaar herhalingsschema op voor examens, bied ik extra oefeningen aan,...
Ik raad aan om minstens één keer per week bijles te volgen omdat kort op de bal spelen vaak meer effect heeft. Toch kan men ook zelf het gewenste aantal bijlessen doorgeven of kan men mij eenmalig inschakelen. Bijvoorbeeld bij herexamens of bij het voorbereiden van spreek- en schrijfoefeningen.
REGIO
Ik geef bijles aan leerlingen van zowel het lager als het middelbaar onderwijs (alle richtingen). Dit kan voor de regio Kinrooi, Bree, Meeuwen-Gruitrode en Bocholt wanneer jullie wensen dat de bijles bij jullie doorgaat. Leerlingen van alle regio's kunnen bij mij terecht wanneer de bijles bij mij thuis te Bree kan doorgaan.
CONTACT
Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen op het volgende nr.: 089 25 79 88 of 0479 90 41 73
Prijs: 20€

Kenmerken: Aangeboden in Bree


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 7085047 Meld aan Aanbod