Bijles wiskunde door ervaren leraar


sinds 25-3-2021 16:20:22

Grote foto bijles wiskunde door ervaren leraar diensten en vakmensen cursussen en workshops
prijs: € 30
Locatie : Melsbroek  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Beschrijving

Uw kind heeft moeite met wiskunde, fysica, chemie of natuurwetenschappen. Het kan de leerstof niet verwerken en u wilt hier iets aan doen.
Als leraar (ingenieur met getuigschrift van pedagogische bekwaamheid) geef ik reeds 15 jaar wiskunde, fysica en chemie en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs.
Ik ben zelfstandig leraar in bijberoep en erkend door de Vlaamse Gemeenschap.
Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik de abstracte terminologie en oefeningen waar uw kind niets van begrijpt toch verstaanbaar maken.
Ik geef bijles aan leerlingen van het lager en secundair onderwijs tot studenten hoger onderwijs. Van de tafels van vermenigvuldiging tot tweedegraadsvergelijkingen, logaritmische en exponentiële functies, limieten, afgeleiden, integralen, … Alles is mogelijk!
Studenten die zich voorbereiden op de centrale examencommissie, in de volksmond beter bekend onder de naam “middenjury”, ondervinden vaak problemen bij de vakken wiskunde, chemie of fysica. Door een intensieve begeleiding kan ik de slaagkansen sterk verhogen.
Referenties zijn beschikbaar.
De bijlessen worden steeds bij mij thuis te Melsbroek (Steenokkerzeel) gegeven waar ik beschik over didactisch materiaal of online via Zoom dat beschikt over een handig online bord waarop we tegelijk kunnen schrijven.
Voor meer informatie of een afspraak kan u mij steeds bellen op 0494 65 33 65.
Prijs : 30 Euro per uur
Kenmerken: Aangeboden in Melsbroek


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25525271 Meld aan Aanbod