DHI Haartransplantatie


sinds 11-6-2022 07:36:28


Locatie : Ijsselstein  (Buitenland)

Kenmerken

Beschrijving

DHI is een afkorting voor Direct Hair Implantation. DHI haartransplantatie is het proces waarbij de haarzakjes uit het donorgebied worden geoogst door middel van een micro-motor en deze vervolgens direct op de ontvangstlocatie te transplanteren met een penachtig apparaat dat een holle naald bevat ook wel bekend als de choi pen. De DHI methode wordt vooral toegepast bij mensen die het haar in het ontvangstgebied niet willen scheren of bij mensen, vooral vrouwen, met zwak donor haar.
De DHI-methode maakt het mogelijk de haartransplantatie uit te voeren zonder het ontvangstgebied te scheren. Zo kan er tussen de bestaande (lange) haren worden geplaatst. Haarzakjes worden in ongeveer 1-2 minuten na het extractieproces direct weer terug getransplanteerd zodat ze slechts gedurende een zeer korte tijd buiten de doorbloeding blijven en er zo minimale kans op verzwakking is.
Het is mogelijk om een hogere haardichtheid te bereiken omdat er met de dunne DHI pen beter tussen de bestaande dunne haren geplaatst kan worden zonder deze te beschadigen. Voor meer informatie over DHI haartransplantatie: Esteworld-haartransplantatie.nl/dhi-methode/

Kenmerken: Aangeboden in IJsselstein


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 29042639 Meld aan Aanbod