SOS-Schoonmaak


sinds 5-7-2018 7:38:04

Grote foto sos schoonmaak diensten en vakmensen aannemers
prijs: 
Locatie : Deinze  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om uw kantoor, magazijn, winkel of appartementsgebouw te onderhouden? Dan loont het zeker de moeite om ook even de diensten en service van schoonmaakbedrijf “SOS - Schoonmaak ” te bekijken.
Wij garanderen behalve onberispelijke netheid en hygiëne namelijk ook een aangename en flexibele samenwerking in wederzijds vertrouwen. Onze service is volledig afgestemd op de wensen en noden van professionele klanten zoals u en verder is zowat alles bespreekbaar. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer onze schoonmaakploeg ter plaatse komt. Dagelijks, wekelijks of tweewekelijks en heeft u dat liefst tijdens of buiten de kantooruren? Zegt u het maar…
We hebben ons gespecialiseerd in de periodieke schoonmaak van kantoren en showrooms. Al kan u uiteraard ook een eenmalige grondige poetsbeurt na een verhuis of herinrichting aan ons toevertrouwen.
Ook het onderhoud van gemeen- schappelijke delen zoals traphallen en liften in appartementsgebouwen , woningen of kantorencomplexen kan u in alle gemoedsrust aan ons uitbesteden.
Contacteer ons via mail : info@sos-schoonmaak.be
Kenmerken: Aangeboden in Deinze


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 19598471 Meld aan Aanbod