Tijdelijk & Buitenlands Personeel - Costaff


Grote foto tijdelijk buitenlands personeel costaff diensten en vakmensen bouw en reparatie
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Wij hebben het economisch zwaar en kunnen het zich niet meer permitteren om vaste contracten uit te delen. Het zoeken naar tijdelijke personeel wordt daarom steeds meer aantrekkelijk. Tijdelijk personeel werkt vaak harder omdat ze hopen op een vast contract en door middel van tijdelijke werkkrachten hoeft u als werkgever zich minder zorgen te maken over de continu prestaties van uw werknemers.

Wij zijn net als u een bedrijf met principes. Die principes hebben ons gebracht waar we nu zijn: in slechte tijden doen we geen rare dingen en in goede tijden evenmin. We hechten dan ook veel waarde aan administratieve discipline en organisatie.

Wij bieden u tijdelijk en buitenlands personeel dat hard werkt. Wij weten wat er speelt en waar het bij uw bedrijf om draait.

Wij zijn een interimkantoor dat geheel gespecialiseerd is in Tijdelijk Personeel, bouwpersoneel, personeel in de voeding- en vleesbewerking sector, tijdelijke personeel in de metaal sector, personeel in de productie & logistieke sector en personeel in de groenvoorziening.

Wenst u meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen, surf dan op onze website costaff.be
Kenmerken: Aangeboden in antwerpenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 19817038

Meer Bouw en Reparatie

Meer Bouw en Reparatie aangeboden in deze subrubriek.