Uw terrein sneeuw- en ijzelvrij


Grote foto uw terrein sneeuw en ijzelvrij diensten en vakmensen verhuur auto en motor
n.o.t.k.
Locatie Hamme  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

De afgelopen jaren kenden we geregeld een winterprik met overlast door ijzel en sneeuw. De winterdienst van Advance Greencare staat ook dit jaar klaar om uw parking, bedrijventerrein, speelplaats en/of toegangswegen sneeuwvrij te houden.


Onze uitrusting: Verschillende tractoren, elk voorzien van sneeuwruimer en zoutstrooier. Rubberen slijtvlakken op de sneeuwruimers voorkomen schade aan uw ondergrond.


Onze formules: Seizoenscontract => Uw terrein wordt standaard ingepland bij sneeuwval of ijzel Groepsovereenkomst => Ideale formule voor bedrijven met bv. een gedeelde parking, laad- en losterrein ed. Op afroep => u vraagt, wij strooien


Onze tarieven: Na een bezoek ter plaatse ontvangt u een op maat gemaakte prijsofferte. Een vast tarief dat bepaald wordt op basis van de ligging, grootte en toegankelijkheid van uw terrein.


Onze service: 24u/24u , 7 dagen op 7


Vermijd overlast, tijdverlies, irritaties of erger, ongevallen door een beroep te doen op onze winterdienst. Wij houden de toegang tot uw zaak, school, parking of bedrijvendomein sneeuw- en ijzelvrij
U wenst een afspraak ter plaatse? Neem dan contact op per mail of bel op 0476/41 43 11


Wij richten ons voornamelijk op de regio Hamme, Dendermonde, Sint-Niklaas, Temse, en andere aangrenzende gemeenten


Kenmerken: Aangeboden in HammeE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 7572422

Meer Verhuur | Auto en Motor

Meer Verhuur | Auto en Motor aangeboden in deze subrubriek.