GEZOCHT: Leraren en docenten Talen


sinds 24-1-2022 11:54:16

Grote foto gezocht leraren en docenten talen diensten en vakmensen bijles priv les en taalles Grote foto gezocht leraren en docenten talen diensten en vakmensen bijles priv les en taalles Grote foto gezocht leraren en docenten talen diensten en vakmensen bijles priv les en taalles
Locatie : Brussel  (Brussel)

Kenmerken

Beschrijving

Bijles Engels of Frans geven? Doe het via Apprentus!
Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij je thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden en te geven.
Ben je een native speaker? Beschik je over een enorme kennis van het Nederlands, Duits, Pools, Spaans, Arabisch, Engels, Italiaans of Frans? Ben je een (gepensioneerde) leraar? Kun jij informatie overbrengen, ben je geduldig? Maak jij het verschil voor een leerling?
Dan biedt Apprentus je geweldige mogelijkheden. Kies je eigen werktijden en je eigen tarief. Bij Apprentus ben jij aan zet. Schrijf je gratis in op onze site en publiceer de lessen in de onderwerpen waar jouw passie ligt. Apprentus is 100% gratis voor leraren en heeft je veel te bieden.
Schrijf je zo snel mogelijk in op onze site zodat wij leerlingen aan je kunnen koppelen.
onze website-be/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=aanbod.be
Kenmerken: Aangeboden in Brussel


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 27894187 Meld aan Aanbod